• Routebeschrijving

Maliebaan 12 3581 CN Utrecht

 

 

Auto

 

Let op dat u op de rotonde (Berekuil) de afslag richting Buiten-Wittevrouwen, Wilhelminapark, Oudwijk neemt.

U kunt op de ventweg van de Maliebaan betaald parkeren.

In het centrum van Utrecht geldt een milieuzone voor oudere auto’s en vrachtwagens op diesel. De straten rondom ons pand vallen hier allemaal onder, alleen de Maliebaan niet. Het advies is dan ook om op de Maliebaan te parkeren. Zie voor meer informatie de website van de Gemeente Utrecht.

 

 

Bus

 

Vanaf Utrecht Centraal Station stoppen de lijnen 5, 8 en 28 én een aantal streekbussen (51, 52, 53, 74, 77) bij halte Stadsschouwburg. Op het kruispunt loopt u rechtdoor naar de Nachtegaalstraat. Op het kruispunt Nachtegaalstraat, Maliebaan gaat u rechtsaf de Maliebaan op. U loopt nu aan de linkerzijde van de Maliebaan. Na ongeveer 150 meter ziet u rechts op nr. 12 het kantoor Hanssen Spronk Familierecht en Erfrecht.

 

Wij werken graag samen met u aan een oplossing

Ons kantoor is gevestigd te Utrecht aan de Maliebaan 12. U kunt contact met ons opnemen om in een kort oriënterend gesprek vast te stellen of onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Echtscheiding
Wij adviseren en begeleiden u bij regelingen voor uw kinderen, partneralimentatie, boedelverdeling, afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden en pensioenen.
Ondernemers
Wij hebben expertise op het gebied van afwikkeling van huwelijkse voorwaarden met vennootschappelijke aspecten, uittreding uit een maatschap en de positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding. Wij werken graag samen met notarissen, uw accountant, fiscalist en estate planner.
Erfrecht
Wij adviseren en procederen in opengevallen nalatenschappen. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van verdeling van nalatenschappen, vereffening, executele en/of het bijstaan van de executeur, opeisen van een legitieme vordering en de uitleg van een testament.

Nieuws van verder-online

[wp-rss-aggregator template="hanssenspronk"]