Routebeschrijving - Contact Tel: 030-2336288

Afwikkeling huwelijkse voorwaarden

Steeds meer mensen gaan huwelijkse voorwaarden aan, voorafgaand aan of ten tijde van het huwelijk. Veel van die huwelijkse voorwaarden houden een periodiek of finaal verrekenbeding in.

Slechts 10% van alle mensen die in hun huwelijkse voorwaarden een (jaarlijkse) verrekening hebben afgesproken, houden zich hieraan. Dit kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat een directeur-grootaandeelhouder de helft van de waarde van zijn onderneming dient te verrekenen. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om uw huwelijkse voorwaarden op dit punt te laten controleren.

De advocaten van Hanssen Spronk Familierecht hebben een specifieke deskundigheid op het gebied van het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden met vennootschappelijke aspecten, ontbinding VOF, uittreding uit maatschap en de positie van de directeur grootaandeelhouder.

Hanssen Spronk Familierecht kan u begeleiden bij het opstellen, wijzigen of opheffen van huwelijkse voorwaarden. Samen met de notarissen uit ons netwerk houden wij daarbij uw situatie en de juridische actualiteit nauwlettend in het oog. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het opstellen van partnerschapsvoorwaarden en samenlevingscontracten.