Routebeschrijving - Contact Tel: 030-2336288

Advocaat: Monique Hanssen

Na haar GymnasiumB in Venray studeerde Monique rechten in Utrecht. Sinds 1992 is zij advocaat. Na enkele jaren in de algemene praktijk werkzaam te zijn geweest, richtte zij zich al snel op het familierecht. Binnen dit rechtsgebied specialiseerde Monique zich vervolgens in de specifieke problemen rondom verrekenbedingen bij echtscheidingen en daarnaast in alimentatie- en omgangszaken. Zij werkte bij de gerenommeerde advocatenkantoren Van Benthem & Keulen en Wijn & Stael. Bij deze laatste stuurde zij de familierechtsectie aan.

Monique behartigt veelal de belangen van ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars of hun partners. Zij heeft ruime ervaring als procesadvocaat. De laatste jaren treedt zij meer en meer op als scheidingsmediator.

Monique is een betrokken en veelzijdig advocaat die in staat is om complexe materie terug te brengen tot een helder en overzichtelijk geheel. Dit geldt zowel voor inhoudelijke als meer relationele onderwerpen. Monique streeft er naar om een echtscheiding zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen, waarbij alle betrokken partijen tot hun recht komen. Hierbij houdt zij scherp het evenwicht tussen de zakelijke en emotionele kant in het oog.

Monique beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten zoals accountants, fiscalisten, notarissen en pensioenadviseurs, die zij, indien nodig, snel en efficiënt kan inzetten. Uiteraard kunnen deze specialisten ook door cliënten aangedragen worden.

Zij is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, vFAS (http://www.vfas.nl/), geregistreerd lid van de Mediatorsfederatie Nederland, MfN (http://www.mfnregister.nl/) en lid van de Vereniging Collaborative Divorce Holland (http://www.collaborativedivorce.nl/).

Monique woont in Utrecht, is getrouwd en heeft drie kinderen.

hanssen@hanssenspronk.nl / 030-2336288