Routebeschrijving - Contact Tel: 030-2336288

Advocaat: Koert Boshouwers

Na het voltooien van zijn studie civiel- en bedrijfsrecht in Leiden werkte Koert aanvankelijk als advocaat in Uden. Vanuit de algemene rechtspraktijk heeft hij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Tussen 1998 en 2012 werkte hij bij AKD in Eindhoven.

Sinds 1 mei 2012 is hij werkzaam bij Hanssen Spronk Familierecht in Utrecht.

Koert behandelt in zijn advies- en procespraktijk zaken op het gebied van onder meer echtscheidingen, verdelingen, verrekeningen van huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties. Verder heeft hij een erfrechtelijke praktijk. Tevens treedt Koert op als mediator, zowel in echtscheidingszaken als in erfrecht kwesties.

Hij is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, vFAS (http://www.vfas.nl/), geregistreerd lid van de Mediatorsfederatie Nederland, MfN (http://www.mfnregister.nl/) en lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland, VEAN (http://www.vean.nl). Tenslotte heeft Koert zich als gecertificeerd nalatenschapsmediator aangesloten bij de Stichting Nalatenschapsmediation (http://www.nalatenschapsmediation.com).

Naast zijn werk als advocaat en mediator, verzorgt Koert cursussen voor advocaten op het gebied van alimentatierekenen en erfrecht.

Sinds eind 2011 is hij rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Gelderland, waar hij zaken op het gebied van erfrecht en familierecht behandelt.

boshouwers@hanssenspronk.nl / 030 2336288