Routebeschrijving - Contact Tel: 030-2336288

Diny Louwen

Na haar studie rechten in Leiden heeft Diny ruime ervaring opgedaan bij diverse grote kantoren in de regio. Van 1993 tot 2001 was zij als zelfstandig advocaat gevestigd in Wijk bij Duurstede. Vanaf 1997 is zij volledig gespecialiseerd in het personen en familierecht. Zij heeft met name ruime ervaring op het gebied van alimentatierekenen en afrekeningen van huwelijkse voorwaarden, zeker voor ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars of hun partners.

Diny treedt op als procesadvocaat, als advocaat in een overlegscheiding en als geregistreerd mediator.  Bovendien heeft zij zich gespecialiseerd in gezinsbemiddeling. Zij begeleidt ouders en kinderen bij het op orde brengen van de veranderde gezinssituatie na echtscheiding. Daarnaast heeft zij veel ervaring op het terrein van voogdij, bescherming en hulpverlening.

Haar netwerk van specialisten als accountants, fiscalisten, notarissen en therapeuten heeft zij met name in de Heuvelrugregio.

Diny is co-redacteur van het Juridisch Memo en annotator voor het tijdschrift JIN.
Zij heeft diverse nevenfuncties vervuld op cultureel en maatschappelijk terrein als bestuurslid van zangkoren en een radiovereniging.

Zij is geregistreerd lid van de Mediatorsfederatie Nederland, MfN (http://www.mfnregister.nl/) lid van de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, vFAS (http://www.vfas.nl/) en de Vereniging Collaborative Divorce Holland (http://www.collaborativedivorce.nl/).

louwen@hanssenspronk.nl / 030 2336288