Routebeschrijving - Contact Tel: 030-2336288

Advocaat: Anki Spronk

Anki Spronk is als advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het bijzonder in echtscheidingen waarbij verrekenbedingen een belangrijke rol spelen. Voorts heeft zij ruime ervaring met de specifieke problemen wanneer een van de echtelieden DGA of (zelfstandig) ondernemer is, alsmede op het gebied van alimentatieberekeningen. Zij heeft zowel een nationale als internationale clientële.

Zij is echtscheidingsbemiddelaar (vFAS) en geregistreerd bemiddelaar bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN-register) en maakt deel uit van diverse specialistenverenigingen. In 1974 heeft Anki zich als zelfstandig advocaat in Groningen gevestigd. Haar kantoor breidde zich binnen enkele jaren uit tot zes medewerkers. Van 1999 tot en met 2008 was zij verantwoordelijk voor de sectie familierecht van CMS Derks Star Busmann te Utrecht.

Anki heeft eerder diverse nevenfuncties bekleed zowel binnen als buiten de advocatuur en op verschillende maatschappelijke terreinen. Zo was zij in Groningen jarenlang voorzitter van Stichting Vrouwennetwerk Noord, bestuurslid van een voogdij-instelling en bestuurslid van het Bureau voor Rechtshulp.

In Utrecht was zij lid van de Raad van Toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. Zij is van 2007 tot 2011 bestuurslid van de vFAS, de landelijke Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators geweest (http://www.vfas.nl/). Tenslotte is zij ook lid van Vereniging Collaborative Divorce Holland, (http://www.collaborativedivorce.nl/).

spronk@hanssenspronk.nl / 030-2336288